Nieuws

 

Wat kan ik wel eten en wat eet ik beter niet

Samen afvallen met vrienden en vriendinnen?

Ik kan jou begeleiden bij welke voeding goed voor je is en welke voeding je beter kunt vermijden. Welke eiwitten en vetten zijn cruciaal voor mijn lichaam en welke koolhydraten kan ik het beste laten staan. Eventueel lopen we samen de supermarkt door. Er zijn vele mogelijkheden. Afvallen is in de meeste gevallen makkelijker dan je denkt.

 

Health Party

Samen afvallen met vrienden en vriendinnen?

Ik organiseer voor jouw vrienden en vriendinnen een middag- en of avondvullend programma, waarin je leert hoe je gezond en lekker kunt eten en waardoor je ook nog eens afvalt. De mogelijkheden zijn enorm. Bel of mail voor een opzet. Ik maak een programma naar jullie wensen.

 

 

 

Hulp bij koken

Wil jij gezonder gaan eten? Maar weet je niet hoe je moet beginnen?

Samen doen we je boodschappen en laat ik je zien wat je het beste kunt kopen in de supermarkt. Maar uiteraard ook hoe je deze boodschappen verwerkt in heerlijke verantwoorde gerechten.

 

 

 

 

Werken aan je conditie!

Wil je je conditie verbeteren? Maar weet je niet hoe je moet beginnen?

 Ik help je met je het opbouwen van een goede basis conditie. Dit kan met zwemmen, hardlopen, fietsen (racefiets, mountainbike, normale fiets), wandelen en paardrijden. En samen hebben we een goed gesprek en maken we er iets leuks van!
Realisatie website aDONNAdesign ©
Top