Wat bied ik aan

Laat de natuur je helpen om jezelf te vinden…

Yvette Mijdendorp

Voor jong en oud kun je mij inschakelen voor ondersteuning in het vinden van een balans in jouw lichaam, voeding en geest. Het doel kan hier zijn een gezond gewicht, dus afvallen of aankomen, maar ook een evenwichtig lichaam, meer beweging/sport en een blije mind.
In mijn praktijk in Assen begeleid ik jou met dit plan.

Als je het prettig vindt neem ik mijn intake gesprek af in de natuur, dat kan zijn wandelend op de hei, joggend op het strand, met een kop thee op een terras of zittend op een bankje aan het meer. Alles is mogelijk zolang we de buitenlucht hier maar in betrekken, want hier kan je hoofd echt tot rust komen en jou jezelf laten zijn.
Laat de natuur je helpen om jezelf te zijn… De stilte van de natuur is uniek. Niet de alledaagse geluiden om je heen, maar geniet van het zingen van de vogels, de wind door de bladeren, het ritselen van blad, een ree die achterom kijkt. In de natuur kom je echt tot rust en je zintuigen leer je weer gebruiken zoals onze voorouders deze gebruikten.

 

Wat bied ik aan:

  • Hulp bij afvallen
  • Hulp bij een gezonder gewicht
  • Bedrijfstrainingen; Hoe verlaag ik mijn verzuimcijfers
  • Plan om gezonder en bewuster te leven (bijvoorbeeld voeding + lichaamsverzorging + sport)
  • Meer beweging en/of het vinden van een passende sport/beweging
  • Boodschappen (biologisch en dynamisch) Wat koop ik wel in de supermarkt?
  • Samen sporten (zwemmen, paardensport, wielrennen, mountainbiken, hardlopen, wandelen en lange-afstand-wandelen)
  • Coaching

I have chosen to be HAPPY because it is good for my health

Voltaire

Realisatie website aDONNAdesign ©
Top