Wat eet ik

okt
27

Ingrediënten voor 1 persoon: biologische geitenyoghurt 30-40 gram havermout 2 eetlepels chiazaad fruit, bijvoorbeeld ananas, sinaasappel, mango, grapefruit noten Breng de havermout met wat water aan de kook. Blijven roeren zodat de pap niet aanbakt in je pan. Havermoutpap in ontbijt kom met de wat yoghurt, het chiazaad, het fruit en de noten. Alles goed […]

sep
10

Ingrediënten voor 1 persoon: 100 tot 200 gram kabeljauw (kan vers of uit vriesvak) rode paprika courgette bosui tomaten knoflook sambal pijnboompitten Keltisch zeezout De kabeljauw aan beide kanten 4 minuten bakken in roomboter of kokosolie. De groente snijden en in de koekenpan met roomboter of kokosolie op niet te hoog vuur bakken, zodat er […]

sep
5

Ingrediënten voor 1 persoon: broccoli bleekselderij lamsgehakt balletjes sambal soja saus roomboter of kokosolie biologische tomatenpuree (zonder suiker, oftewel lees het etiket) oregano peper keltisch zeezout knoflook voor de liefhebber en wanneer je ’s avonds geen afspraken meer hebt De lamsgehakt balletjes bak je op niet te hoog vuur in de roomboter of kokosolie met […]

mei
8

Ingrediënten voor 1 persoon: 100 gram veldsla 50 gram bruine rijst pasta (te koop in natuurwinkels) 1 avocado 1 wortel halve komkommer gekookt eitje half handje gemengde kiemen 1 tomaat olijfolie biologische tomaten ketchup peper Keltisch zeezout De bruine rijst pasta koken eventueel samen met eitje. De veldsla wassen. Avocado, wortel, komkommer en tomaat in […]

apr
14

Ingrediënten voor 1 persoon: Bleekselderij in reepjes met het look Halve avocado Kwart komkommer in stukjes gesneden Wortel geraspt en in stukjes gesneden Rucola Bosui Rode paprika in reepjes gesneden Geitenkaas Olijfolie Biologische tomatenketchup Keltische zeezout Peper Voor de lunch eet ik zelf vaak een salade met koolhydraten uit groente, vetten uit de avocado en […]

nov
17

Ingrediënten voor 1 persoon: Biologische aardappels; ik doe zelf ongeveer 2 a 3 grote aardappels, dus naar behoefte Biologische sperziebonen 150 gram Biologisch runderworstje Roomboter 2 teentjes knoflook Chilipepers Zwarte peper Keltisch of Himalaya zout Kook de aardappels zo’n 20 minuten en doe na 10 minuten de sperziebonen erbij. De sperziebonen koken nog 10 minuten […]

okt
19

Ingrediënten (1 persoon): 50-60 gram havermout 2 theelepels chiazaad handje aalbessen (ook wel rode bessen genoemd) Havermout in een kom en overgieten met ruim kokend (het liefst gefilterd) water. Deksel of bord er over heen en 10 minuutjes laten staan. Voeg de aalbessen en chiazaden toe. Eventueel nog een lepel biologische honing. De aalbes is […]

okt
13

Ingrediënten (2 personen): avocado veldsla, rucola of spinazie biologische appel kokosvet of olijfolie chiazaden water en een blender om de ingrediënten te pureren Verwijder de schil en de pit van de avocado. Was de veldsla, rucola of spinazie. Schil de appel en snijdt deze in stukjes. Gooi al deze ingrediënten bij elkaar in de blender. […]

okt
6

Ingrediënten voor 1 persoon: 75 gram waterkers (biologisch) 200 gram aardappels (biologisch) lam chipolata worstjes mosterd peper sojasaus of tamari peper kokosolie of roomboter Schil de aardappels, snijd deze in kleine blokjes en kook de aardappels in 20 minuten gaar. Bak de worstjes in kokosolie of roomboter met een scheutje sojasaus of tamari. Snijd de […]

sep
6

Ingrediënten (voor 2 personen): 140 gram zilvervliesrijst 400 gram voorgekookte steurgarnalen (het beste is wildvang) 100 gram zeekraal halve prei knoflook sambal peper olijfolie roomboter kokosolie Kook de rijst volgens de verpakking. Snijd de prei in ringen. De garnalen doe je in een ovenschaal met de olijfolie en verse knoflook. De garnalen doe je ongeveer […]

Page 1 of 2
Realisatie website aDONNAdesign ©
Top