Wie ben ik

Wat was ik jaloers op mensen die jong al wisten wat ze later zouden worden. Ik wist het niet en ik kon mij ook geen voorstelling maken hoe mijn loopbaan eruit zou zien. Wel wist ik dat ik een buitenmens pur sang ben. Als jong meisje speelde ik graag in het bos, sprong over slootjes en hielp de boer met zijn paarden. Voor dieren is mijn liefde heel groot. Het pure van een dier, de eerlijkheid en eeuwige liefde ontroeren mij diep.

Na verschillende functies raakte ik in een dal. Ik was niet tevreden met mijn lichaam, ik had geen plezier in mijn werk en ik zag in dat ik een stap terug moest doen. De uitdaging was weg.

In de natuur heb ik mijzelf teruggevonden. Tijdens uren lange wandelingen met mijn hond had ik de tijd in eerste instantie mijn negatieve gedachten kwijt te raken, mijn hoofd leeg te maken, maar ook om positieve gedachten toe te staan. Ik nam het besluit om voortaan van alles te genieten en dat begon met hele kleine dingen. Mijn hond die door het gras sprong, de laatste stralen zon tussen de bomen door, een berm met klaprozen. Zo zag ik ook in dat ik mijn geluk zelf in de hand heb. Of anders gezegd, je moet zelf de slingers ophangen…

Door mijn positieve gedachten is er de afgelopen 2 jaar veel veranderd in mijn leven. De liefde heeft mij gevonden, ik durf buiten mijn comfort zone te stappen en ik ga nieuwe uitdagingen aan. Ook ben ik mijn chronische overgewicht van 20 kg kwijt. Door met mijn eten te letten op mijn hormonen (bijvoorbeeld bloedsuikers), alleen nog maar biologische te eten en vooral niet te weinig te eten, heb ik nu een gezond gewicht, heb ik geen honger, ik straal en ik voel mij fitter dan ooit. Door tarwe en lactose te laten staan, zo min mogelijk suikers te eten, gezonde vetten te eten en voldoende te bewegen, blijf ik makkelijk op gewicht en voel ik mij fitter en energieker dan ooit!

Daarom heb ik nu de stap genomen om voor mij zelf te beginnen als Lifestylecoach en Voedingscoach. Als ervaringsdeskundige help ik mensen met zich net zo gezond gelukkig te voelen als ik mij voel.

De opleidingen die ik gevolgd heb bij Sonnevelt Opleidingen zijn:

  • Trainer Hormoonfactor van Ralph Moorman
  • Vernieuwend Coachen van Frans Bakker
  • Detox Coach van Ralph van Ree en Trudy Vlot

En ik ben Coach in het Oerslank-concept van Yvonne van Stigt

Realisatie website aDONNAdesign ©
Top